Business Construct

Afacerile cu lemn ale turcilor de la Kastamonu au crescut cu 30% în primele nouă luni

Afacerile cu lemn ale turcilor de la Kastamonu au crescut...

Autor: Laurentiu Cotu

12.10.2016, 00:05 645
Compania Kastamonu România (fosta Prolemn) din Reghin, controlată de firma Kastamonu Entegre, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul prelucrării lemnului din Turcia, a avut în primele nouă luni o cifră de afaceri de aproximativ 113 milioane de euro, în creştere cu aproape 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Evoluţia pozitivă se datorează creşterii vânzărilor şi diversificării gamei de produse, inclusiv produse cu valoare adăugată ridicată realizate în cadrul grupului Kastamonu (MDF, plăci ultralucioase). Compania estimează pentru acest an afaceri totale de 145 de milioane de euro.
 
„Piaţa a fost în uşoară creştere de la începutul anului, trend care considerăm că se va păstra şi în următoarea perioadă de timp. În ceea ce priveşte capacitatea noastră de producţie, estimăm o creştere de 10% faţă de anul trecut, generată de optimizări interne“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Kastamonu România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO