Business Construct

Afacerile firmei care a construit mallurile Iulius şi ridică ansamblul Openville din Timişoara s-au prăbuşit aproape la jumătate în 2017

Afacerile firmei care a construit mallurile Iulius şi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.07.2018, 00:05 1499

Compania Build Corp, cu activităţi în construcţii, şi-a redus cifra de afaceri la aproape jumătate în 2017 faţă de 2016, businessul situându-se astfel la 96 mil. lei, similar cu rezultatul din 2015, potrivit informaţiilor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Compania controlată de George Ivănescu şi-a majorat însă profitul cu circa 75%, la 15,9 mil. lei, şi a crescut numărul de salariaţi cu zece oameni.

Din por­to­foliul Build Corp fac parte proiectele dezvoltato­rului imobiliar Iulius Group, fondat de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu. Ansamblul mixt de retail şi office Palas Iaşi şi trei dintre cele patru malluri sub brandul Iulius - de la Suceava, Timişoara şi Cluj-Napoca - au fost construite de Build Corp, iar Iulius Mall Iaşi a fost extins de aceeaşi firmă de construcţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO