Business Construct

Afacerile turcilor de la Kastamonu au crescut cu 40% în primul semestru, la 60 mil. euro

Afacerile turcilor de la Kastamonu au crescut cu 40% în...

Autor: Laurentiu Cotu

25.09.2014, 00:05 347
Compania Kastamonu România (fosta Prolemn) din Reghin, controlată de firma Kasta­monu Entegre, unul dintre cei mai impor­tanţi jucători din domeniul prelucrării le­mnului din Turcia, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de aproximativ 60 mil. euro, mai mult cu circa 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Compania mizează în acest an pe afaceri totale de peste 120 mil. euro, pe fondul menţinerii pieţei pe un trend ascendent.
 
„În primul semestru am înregistrat o creştere a vânzărilor determinată atât de evoluţia pieţei, cât şi de consolidarea poziţiei companiei Kastamonu pe pieţele pe care activează. Pentru a doua jumătate a anului mizăm pe menţinerea trendului crescător al pieţei, evoluţie ce ar putea fi susţinută atât de contextul economic general din plan intern, precum şi de climatul favorabil existent în unele ţări din Uniunea Europeană“, a declarat pentru ZF Trasilvania Mihai Suciu, regional sales manager Kastamonu România.
 
Turcii produc în fabrica din Reghin plăci de tip HDF (plăci fibrolemnoase de înaltă densitate - n.red.) pentru uşi celulare (feţe de uşi marca proprie Doorpan), foi de uşi, PAL brut şi PAL melaminat, dar şi blaturi de bucătărie Technotop.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO