Business Construct

Afacerile turcilor de la Kastamonu au crescut cu 40% în primul trimestru, la 39 milioane de euro

Afacerile turcilor de la Kastamonu au crescut cu 40% în...

Autor: Laurentiu Cotu

13.04.2016, 00:05 562
Compania Kastamonu România (fosta Prolemn) din Reghin, controlată de firma Kastamonu Entegre, unul dintre cei mai importanţi jucători din do­meniul prelucrării lemnului din Turcia, a avut în primul trimestru o cifră de afaceri de aproximativ 39 mil. euro, mai mult cu aproape 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Com­pa­nia  şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 145 mil. euro, mai mult cu 12% faţă de anul trecut, când Kastamonu a realizat afaceri totale de 129 mil. euro.
 
„Evoluţia pozitivă din primul tri­mestru se datorează creşterii vânzărilor pe segmentul blaturilor de lucru Techno­top, dar şi în zona feţelor de uşi, unde am început anul cu modele şi cola­borări noi. În primele trei luni piaţa a crescut uşor şi avem certitudinea că acest trend se va păstra şi în lunile ur­mă­toare“, au declarat pentru ZF Transil­vania oficialii companiei Kasta­monu România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO