Business Construct

Al treilea mare angajator din industria mobilei caută 100 de oameni pentru fabrica din Miercurea Ciuc

Al treilea mare angajator din industria mobilei caută...

Autor: Laurentiu Cotu

24.05.2017, 00:05 575
Producătorul de mobilier Iris Service Ciuc, al treilea cel mai mare anga­jator din sectorul producţiei de mo­bilă anul trecut, are disponibile în pre­zent 75 de locuri de muncă pentru fa­brica din localitatea Miercurea Ciuc, ju­deţul Harghita, potrivit site-ului Agen­ţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Harghita.
 
Compania caută electricieni în cons­truc­ţii civile şi industriale, operator la colectatul şi manipulatul lemnului, sti­vuitorist, însă cele mai multe joburi dis­ponibile sunt pentru tâmplari (50) şi ambalatori manual (20), con­form AJOFM Harghita.
 
„Dispunem de 1.315 angajaţi, însă putem recruta în prezent încă 100 de oameni. Chiar dacă găsim oameni mai greu, angajăm zilnic personal, pentru a face faţă extinderilor de capacitate“, au declarat pentru ZF Transilvania repre­zen­tanţii companiei Iris Service Ciuc.   
 
Iris Service Ciuc din Harghita, care în urmă cu 15 ani era activă în domeniul construcţiilor, a ajuns în prezent unul dintre cei mai mari producători de mo­bilă, realizând producţia într-o fabrică situată pe o suprafaţă de 20.000 mp, conform datelor de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO