Business Construct

Alex Morar, CEO al NEPI după anunţul de plecare: Mi-a lipsit ceva care să fie al meu. Am o foaie A3 cu idei pentru mai departe. Fondul va relua acum investiţiile mari

Alex Morar, CEO al NEPI-Rockcastle

Alex Morar, CEO al NEPI-Rockcastle

Autor: Bogdan Alecu

26.07.2021, 00:07 1984

Alex Morar, care de şase ani deţine funcţia de CEO, întâi pentru NEPI din 2015 după care pentru NEPI-Rockcastle, spune că de acum va investi în pro­priile proiecte dar că nu are de gând să vândă acţiunile pe care le deţine în cadrul companiei, iar dacă ar fi să inves­tească, pe primul loc tot segmentul de retail ar fi.

„Mi-a lipsit ceva care să fie al meu. Pla­nul este ca eu să mai rămân în companie o perioadă. Momentan am o listă lungă de idei cu ce să fac mai departe, dar nu am o propunere certă. Cu siguranţă nu mă voi plictisi. Nu am nicio discuţie cu nicio altă companie. Nici nu m-am gândit la asta. Dar nu vreau să plec din ţară acum. Nu voi vinde acţiunile pe care le deţin în cadrul NEPI-Rockcastle, acum nu este un mo­ment bun de a vinde“, a explicat Alex Morar în exclusivitate în cadrul unui in­terviu pentru ZF.

El spune că în continuare ar investi în proiecte de retail, inclusiv dacă ar avea 300 de milioane de euro „pe mână“, dar şi în online, sector care a crescut puternic pe timp de pandemie.

„Dacă aş avea 300 mil. euro cash aş cumpăra proprietăţi de retail în acest moment. Investitorii se tem de retail însă spaţiile centrale şi cu vad comercial au o valoare intrinsecă. Şi aş investi în online, acolo există un potenţial mare de creştere“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO