Business Construct

Ambient Sibiu, una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale din distribuţia de materiale de construcţii, a intrat în insolvenţă

Ambient Sibiu, una dintre cele mai mari afaceri...

Autor: Ioan Dornescu

16.09.2015, 00:08 2137

Compania lui Ioan Ciolan este în acest moment una dintre cele mai puternice 50 de afaceri româneşti în funcţie de cifra de afaceri.

Compania Ambient din Sibiu, fondată în urmă cu peste două decenii de antrepre­norul Ioan Ciolan, a intrat în insolvenţă, cererea fiind aprobată ieri de Tribunalul Si­biu. Ambient şi-a cerut insol­venţa la finele lunii au­gust, invo­când con­di­ţiile dificile din piaţă şi faptul că nu a reuşit să atragă fondurile necesare finanţării capitalului de lucru.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de debitorul SC Ambient SA (…) pentru deschiderea pro­cedurii insolvenţei şi în consecinţă: Deschide procedura generală de insol­venţă împotriva debitorului“, arată decizia instanţei, publicată marţi di­minieaţă pe site-ul Tribunalului Sibiu. Administratorul judiciar provizoriu a fost desemnat, la cererea debitorului, Sibinsolv IPURL.

Potrivit anunţului, în acest dosar figurează şi şase creditori – băncile Alpha Bank, BCR şi Piraeus Bank, respectiv com­paniile Daw Benţa România, Mitliv Exim şi Ax Perpetuum, plus doi inter­ve­nienţi în nume propriu (Kober SRL şi Betak SA) şi Oficiul Registrului Comer­ţului de pe lângă Tribunalul Sibiu, ca intimat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO