Business Construct

Analiză ZF. Lupta pe angajaţi: cine a făcut cele mai multe recrutări în construcţii în 2021?

Supliment Construcţii

Analiză ZF. Lupta pe angajaţi: cine a făcut cele mai...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.10.2022, 00:00 114

♦ Numele cunoscute stau umăr la umăr cu firme despre care nu există decât puţine date sau care nu au avut până acum nicio prezenţă în spaţiul public.

Tehnostrade şi IBB-HIB România sunt companiile din construcţii care au recrutat, fiecare, în 2021 peste 600 de angajaţi. Dacă una dintre ele este deja celebră pe piaţa locală, cealaltă reprezintă un business care abia recent a devenit sonor, deşi compania are câţiva ani de experienţă.

Astfel, Tehnostrade, firmă deţinută de familia Umbrărescu din Bacău, cu proiecte majore de infrastructură la activ, a ajuns la finalul anului 2021 să numere aproape 2.300 de angajaţi, într-o piaţă în care dificultăţile de a găsi oameni devin din ce în ce mai acerbe.

Un nume mai puţin cunoscut este însă IBB-HIB România, o companie despre care există foarte puţine date publice. Potrivit datelor de pe site-ul propriu de prezentare, IBB-HIB România este una dintre cele opt firme care fac parte din IBB Holding, un business antreprenorial fondat în 2012, cu experienţă acumulată pe piaţa din Germania. IBB-HIB România este deţinută, conform platformei de analiză financiară a companiilor Confidas.ro, de familia Crăciunescu. Astfel, cu ponderi diferite, compania îi are ca asociaţi pe Dan Teodor Crăciunescu, Ion Crăciunescu, Vasile-Iulian Crăciunescu şi Cristina-Maria Crăciunescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO