Business Construct

Antreprenori locali. Bog’Art a cumpărat două terenuri pe străzile Gheorghe Manu şi Jean-Louis Calderon, pentru proiecte rezidenţiale de lux

Antreprenori locali. Bog’Art a cumpărat două terenuri pe străzile Gheorghe Manu şi Jean-Louis Calderon, pentru proiecte rezidenţiale de lux

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.02.2020, 07:00 1541

Bog’Art, cel mai mare constructor din România, deţinut de Raul Doices­cu, a cumpărat două terenuri în 2020, pe care vrea să dezvolte proiecte de locuinţe de lux.

Achiziţiile sunt parte din stra­tegia companiei de a se con­centra pe dez­voltări de lux pe seg­mentul re­zi­den­ţial, în zona centrală a Bucureştiului.

„Achiziţia terenului din strada Gheorghe Manu vine în continuarea unei alte achiziţii realizate în luna ianua­rie, când am acordat asistenţă ju­ri­dică Bog’Art Residential cu privire la cumpărarea unui teren cu o su­prafaţă de 749 mp din strada Jean-Louis Calderon (zona Intercon­tinental - n. red.)“, spun reprezentanţii ca­sei de avo­catură Stratulat Albulescu, cei care au asistat compania în această tranzacţie.

Terenul de pe strada Gheorghe Manu are un plan urbanistic zonal aprobat pentru un proiect mixt, astfel că acolo se va putea construi atât o clădire de birouri cu spaţii de retail la parter, cât şi un bloc de locuinţe cu două etaje.

Construcţia proiectului imobiliar pe terenul cumpărat de Bog’Art este planificată să înceapă în următoarele luni, potrivit datelor ZF, recepţia urmând să aibă loc în 2021.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO