Business Construct

Antreprenori locali. Casa Noastră, companie deţinută de Ştefan Cherciu din Craiova, vrea să sară de 100 de milioane de euro cifră de afaceri în 2021

Antreprenori locali. Casa Noastră, companie deţinută...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.06.2021, 10:00 372

Casa Noastră, producătorul ferestrelor QFort, din judeţul Dolj, vrea să depăşească 100 de milioane de euro cifră de afaceri în 2021.

„Am bugetat o cifră de afaceri de 369,4 milioane de lei, adică 75 de milioane de euro, însă credem că depăşim 100 de milioane de euro, asta şi ca urmare a creşterii materiilor prime“, spune antreprenorul Ştefan Cherciu, care deţine compania.

Casa Noastră are un buget de investiţii de 140,4 milioane de lei pen­tru acest an şi are, printre pro­iec­te, extinderea capacităţii de pro­duc­ţie de tâmplărie din profile de alu­mi­niu prin construirea unei hale de producţie tâmplărie din aluminiu, vop­sitorie, sistem de depozitare a pro­filurilor de aluminiu automatizat în comuna Pieleşti din judeţul Dolj, un proiect care se derulează cu ajutor de stat. Valoarea totală a investiţiei va depăşi 21 mil. euro, iar ajutorul de stat va acoperi jumătate din această sumă. Noua investiţie va duce la crearea a 200 de locuri de muncă.

Casa Noastră a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 320,4 mi­lioane de lei, plus 7% comparativ cu anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO