Business Construct

Antreprenori locali. Constructorul CON-A din Sibiu, deţinut de Mircea Bulboacă, a ajuns la o valoare a portofoliului de proiecte de 1,5 mld. euro. Cele mai multe sunt fabrici predate la cheie

Mircea Bulboacă proprietarul grupului CON-A

Mircea Bulboacă proprietarul grupului CON-A

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.05.2023, 17:40 4029

Începând din acest an, grupul are şi o firmă care furnizează servicii de mentenanţă a clădirilor, CON-A Facility Management.

Constructorul CON-A din Sibiu a ajuns la un portofoliu de proiecte construite în valoare de 1,5 miliarde de euro, aproximativ 130 dintre acestea fiind fabrici predate la cheie. Cel mai recent inaugurată este fabrica de senzori pentru automotive IFM din Sibiu, a doua unitate ridicată pentru acest beneficiar.

„În 23 mai 1990 am primit documentul oficial de funcţionare al firmei, fiind printre primele companii private înfiinţate în judeţul Sibiu. De atunci, am construit un portofoliu de lucrări de peste un miliard şi jumătate de euro, mai ales în domeniul industrial“, a spus Mircea Bulboacă, proprietarul grupului CON-A, care a împlinit luna aceasta 33 de ani de la înfiinţare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO