Business Construct

Antreprenori locali. Cristian Erbaşu pune la bătaie 20 mil. euro pentru două hoteluri, în Bucureşti şi în Oradea, şi 7 mil. euro pentru o staţie de prefabricate

Cristian Erbaşu, proprietar Construcţii Erbaşu: Nu putem să nu vedem că, prin investiţiile demarate în acest an şi în anii următori, se va urmări readucerea economiei la parametri stabili în cât mai scurt timp.

Cristian Erbaşu, proprietar Construcţii Erbaşu: Nu putem să nu vedem că, prin investiţiile demarate în acest an şi în anii următori, se va urmări readucerea economiei la parametri stabili în cât mai scurt timp.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.01.2023, 11:12 8914

Toate aceste proiecte vin după un an 2022 care a fost pe de o parte „imprevizibil şi riscant“, iar pe de altă parte mai plin de oportunităţi decât ultimii zece ani, după cum spune Cristian Erbaşu În anul 2022, compania Construcţii Erbaşu a avut o creştere de peste 20% faţă de 2021, atât ca cifră de afaceri, cât şi ca profit ♦ Construcţii Erbaşu plănuieşte să majoreze numărul de angajaţi cu peste 30% în 2023, după ce deja anul trecut acest indicator a crescut cu 35% Un alt sector în care Cristian Erbaşu are afaceri este agricultura, unde are, de asemenea, în derulare investiţii de 1 mil. euro pe fonduri europene.

Antreprenorul Cristian Erbaşu, care deţine com­pania Con­strucţii Erbaşu, are în plan să înceapă, până la sfârşitul acestui an, con­struc­ţia unui hotel în Oradea.

„Acum câte­va săptămâni, am demarat proiec­ta­rea, iar până la finalul anului 2023 inten­ţionăm demararea con­struirii unui hotel propriu de trei stele, cu 120 de camere, în Oradea. După cum am anun­ţat şi în cursul anului trecut, avem de asemenea în inten­ţie şi o investiţie într-un ho­tel de patru stele în nordul Bucureştiului. Aceste două ho­teluri vor reprezenta o in­ves­tiţie de aproximativ 20 de mili­oane de euro, se vor finaliza în anul 2025 şi se vor adăuga celui deja cunoscut, hotel ibis Style Erbas, din zona de nord (Aviaţiei) din Bucu­reşti, ce aparţine de asemenea grupului nostru de companii“, spune Cristian Erbaşu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO