Business Construct

Antreprenori locali. Cristian Găvan, MAM Bricolaj: Scumpirile au schimbat planurile consumatorilor, care au început să fie mai atenţi la buget

Cristian Găvan, fondator al MAM Bricolaj: Analizând, 2022 a fost unul dintre cei mai provocatori ani din ultimii zece.

Cristian Găvan, fondator al MAM Bricolaj: Analizând, 2022 a fost unul dintre cei mai provocatori ani din ultimii zece.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.02.2023, 11:00 454

MAM Bricolaj, care este listată la Bursa de Valori Bucureşti, a încheiat primele nouă luni din 2022 cu afaceri de 41,5 milioane de lei, în creştere cu 8,21% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior Compania numără în jur de 120 de angajaţi.

Cristian Găvan, antreprenorul care deţine MAM Bricolaj, businessul cu materiale de con­struc­ţii din Bucu­reşti, ia în cal­cul un im­pact puternic pe care industria construcţiilor îl va resimţi în 2023 ca urmare a condiţiilor economice locale şi internaţionale.

„Având în vedere situaţia inter­naţională dominată de război, dar şi inflaţia accelerată, coroborată cu criza energetică şi creşterile de preţuri, cre­dem că piaţa de construcţii, mai ales cea de construcţii noi, va fi afec­tată semnificativ. Estimăm că segmentul de piaţă pe care activăm noi, cel legat de amenajări interioare, accesorii mo­bilier, finisaje şi renovări, va fi afectat mai puţin şi ne vom putea menţine ritmul de creştere“, spune Cristian Găvan.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO