Business Construct

Antreprenori locali. Elis Pavaje a terminat construcţia unei fabrici de 20 mil. euro la Arad

Antreprenori locali. Elis Pavaje a terminat construcţia...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.01.2023, 08:30 4556

Consolidarea activităţii în cea mai nouă fabrică Elis Pavaje, deschisă la Arad anul trecut, este principalul plan de dezvoltare pe care compania îl are în 2023. Totodată, producătorul cu origini în judeţul Alba are un buget de investiţii şi pentru modernizări pe fluxul de producţie din celelalte fabrici, pentru înlocuiri de utilaje, parc auto pe combustibil sau electric.

„Principalul obiectiv pentru acest an este aducerea la capacitate maximă a fabricii de la Arad, optimizarea fluxurilor şi a planurilor de producţie, această fabrică urmând să deservească vestul ţării pentru întreaga gamă de produse Elis Pavaje“, spune Emil Goţa, unul dintre acţionarii companiei.

Elis Pavaje a investit 20 mil. euro în fabrica de la Arad, a cărei construcţie, incluzând platforma logistică, a fost finalizată aproape integral, aceasta devenind cea mai mare unitate de producţie a companiei. Platforma noii fabrici se întinde pe o suprafaţă de 110.000 de metri pătraţi, iar capacitatea tehnologică a liniei de producţie este de 7.000 de metri pătraţi de pavele pe zi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO