Business Construct

Antreprenori locali. Ioan Teslaru din Bacău a făcut afaceri de 961 mil. lei în 2020 cu fabrica de plasă sudată InterTransCom

Ioan Teslaru, proprietarul InterTransCom Impex

Ioan Teslaru, proprietarul InterTransCom Impex

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.02.2021, 09:00 1567

InterTransCom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău, a ajuns la afaceri de 961 mil. lei în 2020, după o creştere cu 30% a busi­nes­su­lui faţă de anul prece­dent. Compania, de­ţi­nută de antrepre­no­rul Ioan Teslaru, estimează ca, în 2021, avansul să fie de 20%, ceea ce ar duce busi­nes­sul la peste 1,1 mi­liarde de lei.

Cu 370 de angajaţi în prezent, InterTransCom are în plan să mărească personalul, în con­diţiile unor planuri de creştere a acti­vi­tăţii. „Încă efectuăm angajări, de­oare­ce volumul de muncă este unul ri­dicat. Anul acesta avem investiţii în de­rulare în valoare de 2,5 mil. euro, in­ves­tiţii ce constau în echipa­mente industriale“, adaugă Ioan Teslaru.

Compania din Buhuşi este deţinută integral de an­tre­pre­norul Ioan Teslaru, după cum ara­tă infor­ma­ţiile de la Registrul Co­mer­ţului. InterTransCom deţine o fabrică de plasă sudată în Buhuşi şi dispune şi de un parc auto propriu for­mat din camioane, pu­nând la dispoziţie ser­vi­cii de încărcare şi descărcare auto şi feroviară, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO