Business Construct

Antreprenori locali. Ortogonal, o companie din Bucureşti, pariază pe o creştere de 20% a afacerilor din construcţia de „case verzi“

Dragoş Zaharia, proprietar al Ortogonal Construct

Dragoş Zaharia, proprietar al Ortogonal Construct

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.02.2020, 07:33 1030

Nişa „caselor verzi“, eficiente energe­tic, care să minimizeze cât mai mult chel­tu­ielile cu întreţinerea, creşte tot mai mult şi pe plan local, astfel că antreprenorii din con­strucţii încep să se specializeze în ridi­ca­rea clădi­rilor de acest tip.

Ortogonal Con­struct, un an­tre­pre­nor general din construcţii de­ţi­nut de Dragoş Za­ha­ria, de profesie ingi­ner, vrea să-şi ma­jo­reze busines­sul cu 20% în 2020, bazându-se pe proiec­tele de clădiri eficiente energetic pe care le are în lucru. „Avem în desfăşurare şase şantiere, printre care şi Proiect Iederei, unde executăm un complex de vile efi­ciente energetic, ce respectă princi­piile de proiectare şi execuţie ale casei pasive“, spune Dragoş Zaharia, proprie­tarul companiei.

Alte proiecte de­rula­te de Ortogonal Con­struct sunt lo­ca­lizate în Braga­di­ru (Casa pasivă Braga­diru), Bu­cu­reşti (Lumi­nişului, Bloc Vul­turilor) şi Oto­peni (Casa M), potrivit datelor de pe site-ul constructorului.

Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 22% în 2019 faţă de anul anterior, ajungând astfel la 10,5 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO