Business Construct

Antreprenori locali. Producătorul ferestrelor QFort din Craiova vrea să depăşească pragul de 200 mil. euro afaceri în 2023

Ştefan Cherciu, proprietarul Casa Noastră

Ştefan Cherciu, proprietarul Casa Noastră

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.11.2021, 00:07 4356

Producătorul de ferestre Casa Noastră din judeţul Dolj, care de­ţine brandul QFort, şi-a setat ca obiec­tiv depăşirea pragului de 200 mil. euro cifră de afaceri în 2023.

„Pentru anul viitor, ne-am bu­getat o creştere de 40%, vrem să ajun­gem la 160 de mi­lioa­ne de euro, iar în 2023 ne-am propus să sărim de 200 de mi­lioane de euro. O să avem ne­vo­ie de capacităţi de pro­ducţie su­pli­mentare, sperăm la un nou ajutor de stat“, a spus antrepre­no­rul Ştefan Cherciu, proprietarul Casa Noastră, în­tr-un răspuns oferit în ve­derea rea­li­zării suplimentului ani­ver­sar care mar­chea­ză 23 de ani de existenţă ai Ziarului Financiar.

Casa Noastră a încheiat la finalul lunii octombrie construcţia primei etape a investiţiei pe care o derulează în prezent cu ajutor de stat în comu­na Pieleşti de lângă Craiova.

Casa Noastră a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 320,4 mil. lei, plus 7% comparativ cu anul prece­dent. Profitul a fost de mai bine de do­uă ori mai mare, ajungând la 39,2 mil. lei.

Numărul mediu de anga­jaţi a urcat uşor, la 1.376.

Fabrica unde se produc feres­tre­le sub brandul QFort se află în localitatea Pieleşti, lângă Craiova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO