Antreprenorul Dragoş Irimescu investeşte 8 mil. euro în două proiecte rezidenţiale în nordul Bucureştiului

10 aug 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Antreprenorul Dragoş Iri­mescu, acţionar în producătorul de învelitori metalice Depaco din Băicoi, judeţul Prahova, investeşte opt milioane de euro în două proiecte rezidenţiale în Bucureşti.

„Proiectul Stegarului este un bloc cu 23 de apartamente, livrabil în februarie-martie 2019 şi presupune o investiţie de 2 milioane de euro. Strău­leşti este un com­plex cu patru blocuri cu câte 14 apartamente şi un aparthotel, cu 20 de camere. Va fi gata la finalul anului 2019, după o investiţie de şase milioane de euro“, spune Dragoş Irimescu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

 
Cuvinte cheie:
proiecte
, investitie
, apartamente
, antreprenori
, baicoi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide