Business Construct

Antreprenorul Liviu Tudor, proprietarul birourilor West Gate şi Novo Park, donează 100.000 de lei pentru platforma „Donează pentru linia întâi”

Antreprenorul Liviu Tudor, proprietarul birourilor West...

Autor: Bogdan Alecu

13.04.2020, 14:52 1727

Dezvoltatorul imobiliar Genesis Property, proprietarul parcurilor de birouri Novo Park şi West Gate din Bucuresti, continuă sprijinul pentru cadrele medicale din prima linie şi anunţă a doua donaţie pentru eforturile de combatere a epidemiei SARS-COV-2. După ajutorul financiar în valoare de 50.000 de euro pentru Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş oferit de companie, Genesis Property se alătură iniţiativei „Donează pentru linia întâi” cu o contribuţie de 100.000 lei.

Fondurile susţin activitatea platformei şi achiziţiile de materiale care vor fi distribuite prin intermediul Departamentului Situaţii de Urgenţă (DSU) în toată ţara personalului din spitalele care tratează direct pacienţi cu COVID 19.

„În vremuri grele, este important să existe solidaritate şi sprijin pentru oamenii care sunt în prima linie în lupta cu această pandemie. Oferim astfel o nouă contribuţie prin care ne alăturăm campaniei de susţinere a cadrelor medicale şi suntem convinşi că împreună vom depăşi această etapă dificilă”, spune Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property.

„Donează pentru linia întâi” este o iniţiativă aparţinând Băncii Transilvania, Mobexpert, Bitdefender şi eMAG, dezvoltată cu scopul de a-i susţine pe medici şi personalul medical, pe jandarmi şi poliţişti, precum şi pe toţi cei care luptă direct cu pandemia COVID-19.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania deţine peste 150.000 mp de spaţii de birouri clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajaţi: Novo Park din Pipera şi West Gate, în zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studenţesc privat din România, West Gate Studios şi al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de 4 stele, situate în cadrul West Gate. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO