Business Construct

Antreprenorul Mircea Bulboacă a vândut belgienilor de la WDP un teren de 60.000 mp în Timişoara cu 5 mil. euro

Antreprenorul Mircea Bulboacă a vândut belgienilor de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.10.2021, 00:07 4182

Dezvoltatorul belgian de spa­ţii logistice WDP, unul dintre cei mai activi investitori de pe piaţa de pro­fil din România, a cumpărat un teren de peste 60.000 de metri pătraţi la Timişoara, pentru o viitoare dez­vol­tare.

Terenul a fost cumpărat de la firma de construcţii CON-A din Si­biu, deţinută de antreprenorul Mircea Bulboacă.

„Lotul se află lângă fabrica de bi­ciclete Sport Mechanical Workshop, un furnizor exclusiv pentru De­cathlon. WDP a alocat 5 mil. euro pentru această achiziţie“, se arată în cel mai recent raport financiar al grupului, aferent primelor nouă luni din 2021.

Mircea Bulboacă a spus pentru ZF că mai are încă aproximativ 100.000 de metri pătraţi adiacenţi te­renului vândut către WDP, 30.000 de metri pătraţi fiind ocupaţi de un depozit al retailerului dm. Pe restul, antreprenorul din Sibiu intenţio­nează să dezvolte noi proiecte în viitor.

Din rândul investiţiilor pe care belgienii de la WDP le derulează în România face parte şi construcţia unei parcări în imediata apropiere a depozitelor pe care le au în Ştefăneş­tii de Jos, judeţul Ilfov, un proiect de 4 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO