Business Construct

Apartamentele s-au ieftinit uşor în august, însă consultanţii se aşteaptă la o creştere de 2-3% până la sfârşitul anului

Apartamentele s-au ieftinit uşor în august, însă...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.09.2017, 07:00 3824

Preţul mediu al locuinţelor din Bucureşti a scăzut în ultima lună cu 1%, ajungând la 82.850 de euro în august, faţă de 83.400 de euro, cât era în luna iulie.

De la începutul anului până acum, preţul pentru apartamentele vechi cu trei camere a avut fluctuaţii de la o lună la cealaltă, după cum reiese din Indexul imo­biliar al ZF, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Cold­well Banker pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

„Scăderea înregistrată în luna august poate fi văzută mai mult ca o constantă, eventual fiind dată de către factori specifici unei anumite zone sau unui anumit palier de preţ. Pentru următoarele două-trei luni, estimăm o majorare a preţurilor de 2-3%”, spune Tiberiu Stănculete, managing partner în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Coldwell Banker România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO