Au trecut trei luni de la anunţul Ministerului Economiei privind finalizarea negocierilor la şantierul naval din Mangalia. De ce nu s-a făcut încă tranzacţia între olandezii de la Damen şi coreenii de la Daewoo?

13 iul 2018 Autor: Mirabela Tiron

„O finalizare rapidă a tranzacţiei este acum prioritatea noastră, iar Damen aşteaptă ca toate procedurile de la nivelul Guvernului României să fie finalizate cu succes.“

Situaţia de la şantierul naval din Mangalia, cel mai mare constructor de nave din ţară, continuă să fie incertă, în condiţiile în care nici la trei luni de la anunţul legat de finalizarea negocierilor între părţi nu s-a încheiat tranzacţia între olandezii de la Damen şi coreenii de la Daewoo. Încă se mai aşteaptă îndeplinirea unor proceduri, afirmă o sursă apropiată tranzacţiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
finalizare
, tranzactie
, mangalia
, santier
, refuz
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide