Austriecii de la Dunapack, care au anunţat o fabrică nouă de ambalaje lângă Bucureşti, au un plus de 8% la vânzări

6 iun 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Dunapack a cumpărat un teren de 11,5 hectare în localitatea Bolintin din apropiere de Bucureşti, unde intenţionează să construiască de la zero o fabrică de ambalaje de carton.

Producătorul de ambalaje din carton Dunapack, parte a grupului austriac Prinzhorn, şi-a majorat afacerile cu 8% anul trecut, astfel că rezultatul a trecut de 140 de milioane de lei. Profitul a scăzut la 3,6 milioane de lei, însă numărul mediu de angajaţi la nivelul întregului an 2017 a fost 223, în creştere faţă de anul anterior, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Dunapack
, bucuresti
, ambalaje
, fabrica
, anunt
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide