Business Construct

Austriecii de la Egger au investit 6,5 milioane euro în noi tehnologii de producţie la fabrica de la Rădăuţi, Suceava. Egger România a încheiat anul 2018 cu afaceri de peste 1,58 miliarde de lei

Austriecii de la Egger au investit 6,5 milioane euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

17.12.2019, 16:31 472

Egger, unul dintre cei mai mari jucători din industria lemnului, o companie cu capital austriac, a investit în acest an aproximativ 6,5 mil. euro în tehnici şi tehnologii de producţie.

În România, Egger a demarat pro­ducţia în anul 2008, fiind vorba de o investiţie de tip greenfield, iar pe parcursul celor 11 ani de activitate totalul investiţiilor realizate în fabrica de la Rădăuţi, judeţul Suceava, a ajuns la aproximativ 500 de milioane de euro.

„În România, investim constant în asigurarea bunei funcţionări a insta­laţiilor noastre şi, în mod special, în tehnici şi tehnologii (...). Egger a investit în total circa 500 de milioane de euro în dezvoltarea unităţii strategice de producţie din Rădăuţi, într-o locaţie de producţie complet integrată şi dotată cu tehnologie de ultimă generaţie“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Egger România. Pe piaţa locală, Egger îşi desfăşoară activitatea prin mai multe entităţi juridice, cea mai mare fiind Egger România, producător de furnire şi panouri din lemn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO