Business Construct

Austriecii de la Leier investesc 25 mil. euro în două fabrici de materiale de construcţii, în Cluj şi Arad, fiecare cu 20 de angajaţi

Austriecii de la Leier investesc 25 mil. euro în două...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.08.2020, 00:05 609

♦ Cele două fabrici ar urma să fie finalizate după cum urmează: Câţcău (Cluj) în martie 2021, iar cea de la Şimand (Arad) - în iulie 2021.

Grupul austriac Leier, care a cumpărat în România com­paniile Brikston şi Siceram, are în derulare investiţii de peste 25 de milioane de euro în două fabrici de betoane, în judeţele Cluj (comuna Câţcău) şi Arad (comuna Şimand). Banii sunt direcţionaţi şi către o secţie nouă de prefabricate din beton la Brikston Iaşi, precum şi către dezvoltarea şi tehnologizarea proceselor de producţie în fabricile pe care Leier le are deja în portofoliul local.

„Fiecare fabrică va avea circa 20 de angajati, acestea fiind în prezent în faza de construcţie. Cele două fabrici ar urma să fie finalizate după cum urmează: Câţcău (Cluj) în martie 2021, iar cea de la Şimand (Arad) - în iulie 2021“, spun reprezentanţii Leier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO