Business Construct

Austriecii de la Strabag vor ridica structura mallului ParkLake din Titan

Pe şantierul din apropierea parcului Titan în ultimele săptămâni au fost montate patru macarale de mari dimensiuni care vor fi folosite la realizarea structurii

Pe şantierul din apropierea parcului Titan în ultimele săptămâni au fost montate patru macarale de mari dimensiuni care vor fi folosite la realizarea structurii

Autor: Cristi Moga

16.12.2014, 00:06 669
Grupul austriac Strabag, cu afaceri de 1,4 miliarde de lei pe piaţa locală în 2013, a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru construirea structurii mallului ParkLake Plaza din cartierul bucureştean Titan, proiect a cărui inaugurare este programată în 2016.
 
Investiţia în acest proiect este estimată la 180 de milioane de euro, iar Strabag va realiza pe parcursul anului viitor parcarea subterană cu o capacitate de 2.600 de locuri, precum şi structura supraterană a mallului, care va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 de metri pătraţi.
 
Dezvoltat de grupurile Sonae Sierra din Portugalia şi Caelum Development din Irlanda, ParkLake Plaza este unul dintre cele mai mari şi costisitoare centre comerciale ce vor mai fi construite în România în următorii ani.
 
„Acest contract cu Strabag ne oferă condiţiile pentru a con­tinua construcţia centrului comercial conform cu inau­gu­ra­rea planificată pentru anul 2016. În acelaşi timp, înre­gis­trăm progrese în ceea ce priveşte închirierea spaţiilor din cadrul centrului comercial şi ne aşteptăm să putem oferi curând veşti în acest sens“, a declarat David Sharkey, CEO şi acţionar al Caelum Development.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro