Business Construct

Austriecii de la Wienerberger au ajuns la afaceri de 279 mil. lei cu fabricile de cărămizi din România, plus 21%

Austriecii de la Wienerberger au ajuns la afaceri de 279...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.07.2020, 16:50 167

♦ În cel mai recent raport financiar al grupului, oficialii Wienerberger spuneau că apropierea alegerilor locale care vor avea loc în 2020 ţine pe plus cererile de materiale de construcţii.

Producătorul austriac de cărămizi Wienerberger, cu patru fabrici de cărămizi în România, şi-a majorat businessul de pe plan local cu 21% în 2019 faţă de anul precedent, până la 279 de milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul a urcat cu 23%, până la aproape 48 de milioane de lei, iar numărul mediu de angajaţi a crescut cu 14.

În cel mai recent raport financiar al grupului, oficialii Wienerberger spuneau că apropierea alegerilor locale care vor avea loc în 2020 ţine pe plus cererile de materiale de cons­trucţii, deoarece adminis­traţiile locale se concentrează pe investiţii pe termen scurt, trendul fiind vizibil şi în rezultatele companiei pe primul trimestru din 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO