Business Construct

Avril, un constructor din Satu Mare, deţinut de cinci antreprenori, a făcut afaceri de 130 mil. lei anul trecut

Avril derulează atât lucrări de construcţii civile, cât şi proiecte de infrastructură rutieră, structuri metalice şi terasamente.

Avril derulează atât lucrări de construcţii civile, cât şi proiecte de infrastructură rutieră, structuri metalice şi terasamente.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.12.2022, 00:05 321

♦ Avril are în portofoliu contracte de achiziţii publice care cumulează o valoare de 359 de milioane de lei ♦ Printre beneficiari se numără oraşele Oradea, Bistriţa, Şimleul Silvaniei, Zalău, Beclean, pentru care compania a derulat diferite lucrări, precum eficientizarea energetică a unor clădiri, reabilitări şi modernizări de şcoli, amenajare de spaţii verzi şi altele.

Avril, o companie de construcţii din judeţul Satu Mare, deţinută de cinci antreprenori români, şi-a majorat cu 29% cifra de afaceri din 2021 faţă de cea din anul precedent, devenind astfel una dintre firmele cu cea mai mare creştere de la un an la altul în domeniul construcţiilor. Afacerile au ajuns astfel la 129,9 milioane de lei anul trecut.

Cu un profit de 11,3 milioane de lei, compania a raportat un număr mediu de 152 de salariaţi în 2021, în creştere cu 11 comparativ cu anul anterior, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO