Business Construct

Baupartner Construct ridică cel mai mare mall care va fi deschis în 2023 în România, Promenada din Craiova

Construcţia Promenada Mall din Craiova a început în cursul anului 2022, iar proiectul este dezvoltat de NEPI Rockcastle.

Construcţia Promenada Mall din Craiova a început în cursul anului 2022, iar proiectul este dezvoltat de NEPI Rockcastle.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.03.2023, 12:00 5365

Promenada Mall va deveni cel mai mare proiect comercial livrat în România de la deschiderea Park Lake din Bucureşti, care a avut loc în 2016, după cum spun consultanţii imobiliari.

Compania Baupartner Construct, parte a grupului Baupartner, con­trolat de Michael Dietrich, este antreprenorul general responsabil de construcţia Promenada Mall din Craiova, cel mai mare mall din ultimii şapte ani din România.

Potrivit datelor publicate pe site-ul de prezentare al grupului Baupartner, proiectul are o suprafaţă construită de 75.000 de metri pătraţi şi 2.100 de locuri de parcare. Con­strucţia a început în cursul anului 2022, iar mallul este dezvoltat de NEPI Rockcastle. Promenada Mall va deveni astfel cel mai mare proiect comercial livrat în România de la deschiderea Park Lake din Bucureşti, care a avut loc în 2016, după cum spun consultanţii imobiliari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO