Business Construct

Beatrice Dumitraşcu, VP Residential Sales, One United Properties: Preţurile nu stau pe loc, ele cresc, pe toate segmentele. În continuare vom facem achiziţii de terenuri noi şi contruim în continuare

Conferinţa ZF Birouri & Rezidenţial 2020

Beatrice Dumitraşcu, VP Residential Sales, One United...

Autor: Alexandra Cepăreanu

24.09.2020, 11:14 317

Beatrice Dumitraşcu, VP Residential Sales în cadrul One United Properties, consideră că preţurile apartamentelor vor cunoaţte o creştere, susţinută de proiecte mixte ce vor oferi consumatorilor mai multe facilităţi.

„Preţurile nu stau pe loc, ele cresc, pe toate segmentele. Tranzacţii s-au făcut destul de multe pe preţuri care au crescut. De la an la an, clienţii sunt mult mai atenţi, au preferinţe în funcţie de locul în care muncesc şi este important să înţelegem că, cu cât vom veni cu mai multe facilităţi, cu atât vom avea mai mult succes. Proiectele mixte schimbă mult situaţia. Dar preţurile nu stau pe loc”, a spus Beatrice Dumitraşcu în cadrul conferinţei ZF Birouri & Rezidenţial 2020.

Ea a adăugat că One United Properties continuă să caute terenuri pentru achiziţie şi „contruim în continuare.”

 
 

Alte declaraţii

Vom livra One Mircea Eliade, care are zonă comericală la parte, cu intrări separate din stradă, iar la etajul 1 birouri de mici dimensiu. Planul acesta a existat la noi, pentru că am vrut să dezvoltăm, pe lângă zona rezidenţială, şi zona de spaţii de birouri mici. Proiectele mixte au luat avânt în ultimii ani, indiferent de zonă. Un spaţiu de joacă, un magazin la parte sau chiar un birou mai mic, aproape de casă reprezintă o necesitate.

Am continuat să creştem, lucrurile au mers bine, contează strategia şi proiectele din piaţă. Pe segmentul premium, clienţii potenţează locuinţa pe care o aveau. În această lume nouă, magazinele de specialitate – amenajări interioare şi exterioare – „bubuie”, pentru că oamenii caută confort şi fac modificări pentru a ajunge la confortul dorit. Cu toate acestea, am mers foarte bine din punct de vedere al vânzărilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO