Business Construct

Borsecul revine în turismul balnear după o investiţie de 9 milioane de euro într-un centru spa şi de tratament care poate primi 1.000 persoane pe zi

Centrul va dispune de o zonă de spa care va include piscine şi saune, cât şi o zonă balneo care va asigura diverse tratamente.

Centrul va dispune de o zonă de spa care va include piscine şi saune, cât şi o zonă balneo care va asigura diverse tratamente.

Autor: Miruna Diaconu

09.11.2022, 19:00 1631

♦ Primarul Borsecului: „Turismul este viitorul Borsecului. Investitorii se uită mai atent la această zonă“.

După mai bine de un deceniu, Borsecul va avea un centru balnear după o investiţie de 9 mil. euro, în mare parte bani proveniţi din bugetul de stat. Fontana Spa & Balneo Borsec urmează a fi deschis pe 15 decembrie, iar primarul oraşului Borsec se aşteaptă ca această investiţie să atragă mulţi turişti în zonă.

„Sperăm să avem din ce în ce mai mulţi turişti, aveam sezon de iarnă şi de vară, nu putem să vorbim de relansarea turismului din zonă fără un astfel de centru. Am construit pârtie de schi, pistă de bob de vară şi alte facilităţi“, spune pentru ZF Mik József, primarul Borsecului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO