Business Construct

C&W Echinox: Estimăm o creştere a volumului de evaluări cu 25%, pȃnă la 5 mld.euro. „Piaţa imobiliară locală şi-a continuat perioada pozitivă, fapt ce s-a reflectat şi ȋn valoarea proprietăţilor”

C&W Echinox: Estimăm o creştere a volumului de...

Autor: Roxana Rosu

04.04.2019, 13:45 217

Departamentul de evaluări al firmei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a evaluat anul trecut proprietăţi cu o valoare cumulată de 4 miliarde de euro, iar pentru acest an estimează o creştere a volumului evaluărilor de 25%, spre nivelul de 5 miliarde de euro.

„Piaţa imobiliară locală şi-a continuat perioada pozitivă, cu o cerere solidă pe toate segmentele, fapt ce s-a reflectat şi ȋn valoarea proprietăţilor. După un an 2018 cu un volum de activitate consistent, ȋn care ne-am extins baza de clienţi, colaborând cu o bună parte dintre proprietarii de centre comerciale, parcuri logistice şi clădiri de birouri moderne, ne propunem pentru 2019 consolidarea poziţiei pe piaţă şi creşterea în continuare a volumului de evaluări, spre nivelul de 5 miliarde de euro”, a declarat Bogdan Sergentu, Head of Valuation & Consulting, Cushman & Wakefield Echinox.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO