Business Construct

Carrefour intră în mallul ParkLake Plaza din Titan ca proprietar pe 12.000 mp

Carrefour intră în mallul ParkLake Plaza din Titan ca...

Autor: Cristi Moga

19.09.2014, 00:05 1229
Grupul francez Carrefour, cu afaceri pe piaţa locală de peste un miliard de euro pe an şi o reţea cu 162 de magazine, va deschide un hipermarket şi în cadrul mallului ParkLake Plaza din cartierul bucureştean Titan după ce a semnat un acord cu dezvoltatorii proiectului pen­tru achiziţia unui spaţiu de 12.000 mp în viitorul centru comercial.
 
Proiectul dezvoltat de compania portugheză Sonae Sierra şi irlandezii de la Caelum Develop­ment va fi deschis în 2016 şi, într-o primă fază, ar fi trebuit să cuprindă un hipermarket Cora, dar reţeaua franceză a decis să nu se mai extindă pe piaţa locală, renunţând şi la acest proiect.
 
Părţile implicate nu au oferit informaţii cu privire la valoarea tranzacţiei, care s-ar putea ridica la aproximativ 15 mil. euro, potrivit estimărilor ZF. Investiţia totală în pro­iectul din apropierea parcului Titan este estimată la 180 mil. euro, în condiţiile în care suprafaţa comercială a mallului va fi de 70.000 mp. Dezvoltatorii spun că au contracte semnate sau agreate pentru 65% din suprafaţa viitorului centru comercial.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO