Business Construct

Casa Noastră, producătorul ferestrelor QFort din Craiova a intrat în top 300 exportatori

Ştefan Cherciu, proprietarul companiei Casa Noastră din Craiova, producătorul ferestrelor QFort

Ştefan Cherciu, proprietarul companiei Casa Noastră din Craiova, producătorul ferestrelor QFort

Autor: Mădălina Dediu Panaete

05.05.2017, 00:05 3584
Compania Casa Noastră din Craiova (judeţul Dolj), producătorul ferestrelor QFort, a intrat anul trecut în topul celor mai mari 300 de exportatori, situându-se pe poziţia 239, arată datele de la Institutul Naţional de Statistică.
 
Astfel, compania a ajuns direct pe locul 12 în topul celor mai mari exportatori cu capital românesc, un clasament în care liderii sunt productăorul de mobilă Aramis Invest din Maramureş , Cerealcom din Dolj şi Romcab (în insolvenţă) din Mureş. Intrarea companiei în clasament vine în contextul în care Casa Noastră realizează aproape 74% din cifra de afaceri în străinătate, conform informaţiilor furnizate anterior de Ştefan Cherciu, proprietarul businessului. QFort este al doilea cel mai vândut brand de ferestre din Italia, una din zece ferestre vândute aici fiind produsă în fabrica din judeţul Dolj.
 
Exporturile de tâmplărie termoizolantă din lemn şi PVC, una dintre cele mai dinamice segmente ale sectorului de materiale pentru construcţii, se ridică la peste 130 de milioane de euro anual, conform estimărilor ZF făcute pe baza datelor de la Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă (PPTT).
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO