Business Construct

Oraşul din România care a ajuns raiul corporatiştilor: Este pe primul loc în regiune şi a lăsat în urmă cele mai cunoscute oraşe europene

Oraşul din România care a ajuns raiul corporatiştilor:...

Autor: Roxana Rosu

13.10.2019, 10:07 8299

Bucureştiul se află pe primul loc în regiune din punct de vedere al volumului de spaţii de birouri moderne livrat în acest an, respectiv o treime din totalul regional, urmat de Varşovia, cu un sfert din livrări, arată o analiză realizată de CBRE.

Astfel, din totalul de 995.000 mp de spaţii de birouri moderne previzionat pentru 2019 în Bucureşti, Budapesta, Bratislava, Praga, Varşovia şi Viena, capitala României are 336.000 mp, iar Varşovia 230.000 mp.

Din punct de vedere al chiriaşilor, un element specific Bucureştiului este ponderea predominant a companiilor IT&C în profilul chiriaşilor-cheie, model regăsit şi în Bratislava. Comparativ, în Budapesta companiile din sectorul public reprezintă cea mai mare parte dintre chiriaşii de birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO