Business Construct

CBRE România a numit un nou şef al departamentului de birouri, adus de la The Advisers/ Knight Frank

CBRE România a numit un nou şef al departamentului de...

Autor: Cristina Cuncea

24.02.2015, 11:09 1430

CBRE România l-a adus la conducerea departamentului de birouri pe Mihai Păduroiu, de la competitorul The Advisers/ Knight Frank România, în locul lui Victor Răchită, care va ocupa funcţia de director de dezvoltare.

Păduroiu a mai lucrat în cadrul CBRE România în perioada 2007-2009, unde şi-a început cariera în domeniul imobiliar, iar de atunci a intermediat închirierea a peste 70.000 metri pătraţi de spaţii de birouri şi industriale.

Victor Răchită, cel care a deţinut anterior funcţa preluată de Păduroiu, a fost numit business development executive şi va lucra cu şefii celorlalte departamente pentru a implementa strategiile globale ale companiei pe piaţa locală şi a dezvolta noi parteneriate de afaceri.

CBRE oferă consultanţă pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă.

Pe piaţa de consultanţă imobiliară mai activează companii precum Colliers, JLL, DTZ Echinox, The Advisers/ Knight Frank România, Coldwell Banker sau Esop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO