REAL-ESTATE

Ce schimbări poate aduce un nou proprietar pentru chiriaşii dintr-o clădire de birouri

19 mar 2018 Autor: Bogdan Alecu

Creşteri de preţuri pentru chirie sau utilităţi, în funcţie de schimbarea furnizorilor, urmărirea schimbării mixului de companii din clădire sunt cele mai radicale schimbări care pot surveni în cazul în care clădirea are un nou proprietar.

În 2017 şapte clădiri de birouri au fost tranzacţionate pe piaţa locală, cu o valoare cumulată de aproape 140 mil. euro, potrivit calculelor ZF. Cele mai multe dintre acestea au vizat clădiri mai mici din Bucureşti, iar cea mai mare a fost  Green Court C, cea de-a treia din proiectul cu acelaşi nume dezvoltat de Skanska în zona Barbu Văcărescu şi vân­dută ca şi primele două către Globalworth.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.03.2018

 
Cuvinte cheie:
cladire
, proprietar
, contracte
, schimbare
, chiriasi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide