Business Construct

Ce se întâmplă cu cel mai nou proiect de malluri din Bucureşti din cauza pandemiei

Ce se întâmplă cu cel mai nou proiect de malluri din...

Autor: Ioana Matei

18.07.2020, 13:50 295

Deschiderea Colosseum Mall, planificată iniţial pentru sfârşitul acestui an, este reprogramată pentru 2021, având în vedere impredictibilitatea mediului de afaceri sub impactul pandemiei Covid-19, spun reprezentanţii proiectului de centru comercial aflat în nord-vestul Capitalei.

„Împreună cu partenerii noştri de afaceri am decis să vizăm anul 2021 pentru lansarea Colosseum Mall. Este o decizie naturală şi responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât şi pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru”, a spus Mihai Dinu, Director General Colosseum Mall.

Colosseum Mall, o investiţie de 30 milioane de euro, face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, care este prezent pe piaţa locală de aproape 9 ani şi înregistrează performanţe notabile în fiecare an.

Procesul de închiriere al Colosseum Mall este avansat, cu peste 85% din spaţii contractate. Mixul de chiriaşi include branduri cunoscute de modă, cafenele, restaurante şi divertisment.

„Deşi pandemia Covid-19 a influenţat dinamica pieţei de retail, proiectul Colosseum Mall rămâne atractiv pentru retailerii care doresc să se dezvolte şi să îşi consolideze afacerile offline şi online din România, pentru a crea o sinergie omnichannel mai puternică. De curând am semnat cu un celebru brand internaţional de modă, care va fi anunţat săptămâna viitoare. Acest brand se bucură de o prezenţă online foarte puternică şi va deschide un magazin flagship, un concept nou de 2000 mp în Colosseum Mall.”, a spus Doiniţa Ilie MRICS, Leasing Manager Colosseum Mall.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO