Business Construct

Cea mai mare dezvoltare imobiliară anunţată în 2023: Iulius merge „all in“ pe Constanţa şi ar putea construi cel mai mare proiect al său pe un teren gigantic de 38 de hectare în centrul oraşului de la malul mării

Cea mai mare dezvoltare imobiliară anunţată în 2023:...

Autor: Bogdan Alecu

11.03.2023, 14:02 13093

Terenul de 38 de hectare pe care Oil Terminal vrea să-l transforme în proiect imobiliar va fi cel mai mare pe care grupul condus de Iulian Dascălu a dezvoltat până acum După ce a transformat radical centrul Iaşiului şi va construi un nou proiect la Cluj de peste 500 mil. euro, ar putea paria 815 mil. euro pe Constanţa.

Constanţa va fi oraşul care va atrage cel mai mare proiect dezvoltat vreodată de Grupul Iulius, în cazul în care ajung la o înţelegere cu cei de la Oil Terminal, pentru cele două terenuri care au un total de 38 de hectare în centrul oraşului.

„Compania IULIUS rămâne focusată pe continuarea planurilor investiţionale în regenerarea urbană, având în atenţie şi ana­lizând continuu mai multe oraşe din Româ­nia. Constanţa este unul dintre acestea, un oraş pe care îl considerăm cu un potenţial major de dezvoltare, având atuuri care îl diferenţiază şi îl fac atractiv investiţional. Deocamdată, am dat curs invitaţiei şi am făcut o ofertă către Oil Terminal S.A., ex­pri­mându-ne interesul pentru un partene­riat ce vizează investiţia într-un proiect de regenerare şi reconversie urbană de mare amploare şi, în condiţiile în care vom fi selectaţi ca parteneri, vom putea oferi mai multe detalii“, au declarat pentru ZF oficia­lii Grupului Iulius.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO