Business Construct

Cele mai dinamice companii din România. Conim Partners, un constructor din Argeş care a ridicat magazine pentru Kaufland şi Lidl, şi-a majorat afacerile cu 40% în 2021, până la 161 mil. lei

Cele mai dinamice companii din România. Conim Partners,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.11.2022, 17:00 569

♦ Conim Partners este deţinută în proporţii egale, conform datelor de pe platforma de analiză financiară Confidas.ro, de Ion Moneanu şi Marian Ciucu.

Conim Partners, o companie de construcţii din judeţul Argeş, deţinută de doi antreprenori, şi-a majorat cu 40% cifra de afaceri din 2021 faţă de cea din anul precedent, devenind astfel una dintre firmele cu cea mai mare creştere de la un an la altul în domeniul construcţiilor. Afacerile au ajuns astfel la 161,1 milioane de lei anul trecut.

Cu un profit de 1,7 milioane de lei, compania a raportat un număr mediu de 125 de salariaţi în 2021, în creştere cu 27 comparativ cu anul anterior, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO