Cemacon Cluj-Napoca a rambursat datorii de 500.000 euro către acţionari

6 nov 2014 Autor: Ioana Tudor

Producătorul de cărămizi Cemacon Cluj-Napoca (simbol bursier CEON) a rambursat în totalitate un împrumut de 500.000 de euro contractat de la fondul de investiţii KJK Sicav Fund II, firma de consultanţă Andrei&Andrei, SSIF Broker şi de la Casa de Insolvenţă Transilvania, acţionari ai companiei. Scopul acordării împrumutului a fost asigurarea de lichidităţii pentru finanţarea capitalului de lucru în perioada februarie-iulie 2014.

„În data de 3 noiembrie 2014 împrumutul în sumă de 500.000 euro contractat în data de 18 februarie 2014 de către Cemacon de la acţionarii KJK Sicav Fund II, Consultanţă Andrei&Andrei, SSIF Broker şi Casa de Insolvenţă Transilvania SPRL a fost rambursat în totalitate împreună cu dobânzile datorate conform contractului”, potrivit unui comunicat emis de Cemacon.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
cluj napoca
, actionari
, rambursare
, cemacon
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide