Business Construct

Centrul Capitalei, noul pol al construcţiilor: trei şantiere de clădiri animă Piaţa Romană

Centrul Capitalei, noul pol al construcţiilor: trei...

Autor: Andreea Neferu

05.06.2015, 00:05 658
Trei şantiere situate în zona Piaţa Romană din Bucureşti, între bulevardul Magheru şi Calea Victoriei, respectiv pe strada Căderea Bastiliei, dau semnale că sectorul construcţiilor începe uşor-uşor să-şi revină din letargia ultimilor ani. Viitoarele clădiri vor găzdui birouri în zona ultracentrală a Capitalei, care până acum nu a fost tocmai un magnet pentru investiţiile în spaţii de birouri, scrie revista Business Construct în ediţia din luna iunie, care a apărut săptămâna aceasta.
 
„Gard în gard“ cu hotelul Mercure, deschis recent pe strada George Enescu, israelienii de la Jupiter Group, care deţin centrul comercial Ju­piter City din Bucureşti, construiesc o clădire de birouri care se va numi Enescu Office Building şi care va cuprinde un imobil cu trei etaje subterane, parter şi nouă etaje supraterane, ultimele trei retrase. Cons­trucţia clădirii de birouri este realizată de compania Buil­ding Astrom, controlată de antreprenorii Marian Drăgoi şi Alexandru Radu, care ar trebui să termine lucrările în luna octombrie a acestui an, potrivit informaţiilor afişate în şantier. Enescu Office va include şi o vilă deja existentă aflată lângă viitorul imobil, care se va integra în noua clă­dire. Jupiter Group mai de­ţine în Piteşti un parc comer­cial în care a investit peste 40 mil. euro, potrivit celor mai recente informaţii ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO