Business Construct

Cezara Ideal Construct, compania familiei Mihăiţă din Giurgiu, a ajuns la afaceri de 141 mil. lei în 2019. Cezara Ideal Construct se regăseşte între cele mai mari 80 de companii de construcţii din România

Antreprenori locali

Cezara Ideal Construct, compania familiei Mihăiţă din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.09.2020, 17:45 1248

Cezara Ideal Construct, o companie de construcţii deţinută de familia Mihăiţă, şi-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu 41%, ajungând la 141 mil. lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Rezultatul continuă trendul crescător pe care compania se află încă de la înfiinţare. Profitul a fost de 4,5 mil. lei în 2019, de asemenea în creştere, în vreme ce numărul mediu de angajaţi a scăzut cu cinci, până la 125.

Cezara Ideal Construct este deţi­nută, potrivit datelor de pe platforma Confidas.ro, de antre­prenorii Mariana şi Florian Mihăiţă, cu pachete egale de acţiuni. Compania nu are un site propriu unde să fie disponibile informaţii despre isto­ricul acesteia şi proiectele în care a fost implicată până acum. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO