Business Construct

Cine sunt campionii în business ai Munteniei în 2015

Cine sunt campionii în business ai Munteniei în 2015

Autor: Adelina Mihai

16.11.2015, 00:07 904

Unsprezece companii au fost premiate săptămâna trecută la Bucureşti, în cadrul galei „Campioni în business“- ediţia Muntenia şi Dobrogea, eveniment organizat de cinci ani în coace de Ziarul Finan ciar împreună cu fondul de investiţii Enter prise Investors, BCR, cea mai mare bancă locală, firma de audit şi consultanţă fiscală PwC şi fundaţia Triple Helix.

Totodată a fost de semnat şi Antreprenorul anului 2015, premiu obţinut de Raul Ciurtin, preşedintele şi acţionarul producătorului de lactate Albalact.

La categoria companii mari (cu afaceri de peste 15 milioane de euro anul trecut), campionii în business din Muntenia ai anului 2015 au fost Nimet din Dâmboviţa (producător de construcţii metalice), Preţuri pentru Tine din Bucureşti (retail de modă) şi General Leasing din Bucureşti (distribuţie utilaje agricole).

La categoria companiilor mici (cu afaceri între 3 şi 15 milioane de euro) au fost Shipyard ATG din Giurgiu (construcţia de nave şi structuri plutitoare), Forja Rotec din Buzău (metalurgie) şi Linex Wolf din Dolj (producţie echipamente electrice).

În ceea ce priveşte premiile acordate pentru continuitate, trei companii din regiune au reuşit să continue să aibă rezultate financiare foarte bune: firma de curierat FAN Courier din Bucureşti, Softrans din Dolj (transporturi feroviare de marfă şi pasageri) şi ADREM Industries din Bucureşti (fabricarea de utilaje pentru metalurgie).

Un premiu special pentru viziune a fost acordat lui Ştefan Manea, acţionar al companiei Hofigal Export Import din Bucureşti, specializat în producţia de farmaceutice naturale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO