Business Construct

Cine vrea un teren? CITR a scos la vânzare terenul de la Tutunul Românesc din Regie. Mai mulţi dezvoltatori analizează achiziţia pentru un viitor proiect imobiliar mixt

REAL ESTATE

Cine vrea un teren? CITR a scos la vânzare terenul de la...

Autor: Bogdan Alecu

21.11.2019, 08:10 1217

În cazul în care terenul va fi vândut, tranzacţia ar fi una dintre cele mai mari care implică terenuri din Bucureşti în ultimii ani şi ar „debloca“ ultimul mare lot din zona Grozăveşti.

Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR) a scos la vânzare terenul de la Tutunul Româ­nesc ca parte a planului de reor­ganizare a Interagro, com­pania controlată de omul de afaceri Ioan Niculae.

Terenul de la Tutunul Românesc are o suprafaţă de circa 62.491 mp şi este amplasat între str. Boişoara, calea Giuleşti, şos. Orhideea – B-dul Regiei. Potrivit datelor CITR, preţul cerut este de 33,595 mil. euro sau 537 euro/mp, valoarea încadrându-se în media de 500-600 de euro a zonei Orhideea. Dincolo de teren, pe lotul respectiv sunt mai multe construcţii încadrate la monumente istorice. Potrivit CITR, din totalul suprafeţei, 42.568 mp de teren poate fi curăţat, în timp ce 19.923 mp reprezintă teren ocupat de monumente istorice care nu pot fi demolate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO