INTERVIU

Claudiu Georgescu, Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii: Se observă un fenomen de concentrare a industriei de materiale de construcţii. Se aşteaptă achiziţii

23 iul 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Se observă un fenomen de concentrare a industriei de materiale de construcţii. Se aşteaptă achiziţii

Piaţa locală de materiale de construcţii trece printr-un proces de concentrare, în condiţiile în care jucătorii de la vârful industriei anunţă fuziuni şi achiziţii în România. După o perioadă în care do­me­niul lacurilor şi vopselelor şi cel al zidăriei au fost cele care au prezentat inte­res pentru tranzacţiile din construcţii, ar putea apărea mutări de acest tip şi pe piaţa de adezivi, un sector în care printre primii jucători se numără Adeplast, Fabryo, Duraziv, Celco sau Henkel.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.07.2018

 
Cuvinte cheie:
materiale de constructii
, achizitii
, asteptare
, fenomen
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide