Business Construct

CNAIR a semnat cu o companie din Turcia contractul pentru lotul 2 din centura de sud a Bucureştiului, proiect de 158 mil. euro

CNAIR a semnat cu o companie din Turcia contractul pentru...

Autor: Mediafax

11.03.2019, 00:00 291

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi compania turcă Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret au semnat, sâmbătă, contractul pntru proiectarea şi execuţia lotului 2 din centura de sud a municipiului Bucureşti, la standard de autostradă. 

Valoarea contractului este de 158 mil. euro, iar durata de execuţie şi proiectare a lotului este de 42 de luni, dintre care 12 luni pentru activitatea de proiectare si 30 pentru execuţia lucrărilor.

„Este un contract care are 12 luni proiectare, 30 de luni execuţie si 60 de luni garanţie, cu o valoare de 158 mil. euro, pe o lungime de 16 km. Este o finanţare europeană şi are 15 lucrări de artă, dintre care 2 poduri şi 13 pasaje”, a spus directorul CNAIR, Narcis Neaga.

Prezent la semnare, ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut companiei să ducă la bun sfârşit contractul şi a precizat că toleranţa CNAIR va fi zero.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO