Business Construct

Colorex Paints, producător de vopsele din Iaşi, investeşte 100.000 de euro în utilaje pentru dezvoltarea fabricii. Cifra de afaceri a trecut de 3,2 milioane de lei (675.000 de euro) în 2019

Antreprenori locali

Claudia Clinc, administrator Colorex Paints:  Concurenţa pe piaţă şi numărul mare de produse asemănătoare sunt principalele dificultăţi pentru un producător local.

Claudia Clinc, administrator Colorex Paints: Concurenţa pe piaţă şi numărul mare de produse asemănătoare sunt principalele dificultăţi pentru un producător local.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.01.2020, 00:05 427

Colorex Paints, un business din Iaşi în producţia de vopsele şi tencuieli pentru construcţii, investeşte 100.000 de euro în noi utilaje în 2020, pentru a putea susţine cererile în creştere de tencuială decorativă.

„În acelaşi timp, intenţionăm să achiziţionăm mai multe utilaje de laborator pentru îmbunătăţirea perma­nentă a reţetelor produselor din portofoliu“, spune Claudia Clinc, administrator la Colorex Paints.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO