Business Construct

Comelf investeşte 5 mil. euro în retehnologizarea fabricii din Bistriţa

Comelf investeşte 5 mil. euro în retehnologizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

14.08.2014, 00:05 363
Producătorul de echipamente pentru construcţii şi industria energetică Comelf Bistriţa (CMF), controlat de Constantin Savu şi Emanuel Babici, derulează un proiect european de peste 5 mil. euro pentru creşterea productivităţii fabricii.
 
„Pentru 2014 a fost aprobat un program de investiţii de peste 5 milioane de euro pentru achiziţionarea şi punerea în funcţiune a unor noi echipamente. Pe lângă acest proiect, avem în plan alte investiţii de aproape 440.000 de euro, finan­ţate din surse proprii“, a decla­rat pentru ZF Transilvania Dorin Stoian, director general al Comelf.
 
Proiectul european de in­ves­tiţii derulat de Comelf pre­su­pune achiziţionarea şi pu­ne­rea în funcţiune, în total, a 124 de obiective. Dintre acestea, la finalul anului 2013 erau con­trac­tate 48, iar 39 erau deja puse în funcţiune, conform com­paniei din Bistriţa.
 
Compania produce echipamente pentru industria energetică şi utilaje pentru lucrări terasiere şi componente ale acestora, peste 97% din producţia Comelf livrându-se la export. Potrivit unui clasament realizat de ZF, producătorul din Bistriţa se află pe locul 23 în topul celor mai mari exportatori cu capital privat românesc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO