Business Construct

Constanţa începe să se ridice: Fondul de investiţii Globalworth face cel mai mare parc mixt-use din România, în apropierea portului maritim, investiţie totală de peste 200 mil.euro

Constanţa începe să se ridice: Fondul de investiţii...

Autor: Roxana Rosu

16.12.2019, 11:49 3990

 

 

Globalworth Industrial, sub-brandul de industrial şi logistică al dezvoltatorului imobiliar Globalworth, a început lucrările la Constanţa Business Park, unul dintre cele mai mari proiecte mixed-use din România, aflat în apropierea portului maritim, investiţia totală ridicându-se la peste 200 milioane euro.

Parcul de afaceri va fi amenajat pe un teren cu suprafaţă totală de 100 hectare şi va include spaţii industriale şi de logistică, spaţii de producţie, un nod intermodal, clădiri de birouri şi spaţii pentru servicii.

„Am ales să dezvoltăm acest proiect în Constanţa deoarece le putem oferi viitorilor chiriaşi o serie de avantaje unice datorate amplasării strategice. Judeţul Constanţa  beneficiază, în primul rând, de cea mai bună conectivitate din România din punctul de vedere al infrastructurii, cu acces rutier şi feroviar facil,  precum şi acces la rute maritime şi fluviale. Constanţa Business Park va reprezenta în acest sens cea mai bună locaţie pentru dezvoltarea operaţiunilor lanţului de aprovizionare. Constanţa este şi cel mai urbanizat judeţ din România şi se află în TOP 5 ca număr de studenţi şi număr de absolvenţi de facultate, astfel că oferă chiriaşilor acces la forţă de muncă bine pregătită”, a declarat Mihai Zaharia, Director of Investments and Capital Markets al Globalworth.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO